Σημαντικές εξελίξεις για παράταση της καταβολής ασφαλιστικών εισφορών έως 31-12-2016

ΕΤΑΑ-ΤΥΔΕ
Ηλίας Σαρρής

Π Ρ Ο Σ

ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ – ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ 69 ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΦΚΑ – ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΕΠΑΡΧΙΩΝ / ΩΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ: Συνημμένη η PDF Ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών!

 

Κύριοι Πρόεδροι,

Με γνώμονα πάντοτε, την πλήρη διασφάλιση των νομικών συμφερόντων των ασφαλισμένων μας ως επίσης και την παρακολούθηση επί 24ώρου βάσεως του θέματος της παράτασης ή μή παράδοσης των βιβλιαρίων επικόλλησης ενσήμων διαχειριστικού έτους 2015 στους κατά τόπους Συλλόγους μας – γνωρίζουμε τα κατωτέρω:

Όπως είναι γνωστό, στη Συνεδρίαση του κυριαρχικού Οργάνου – του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Τ.Α.Α. κατά την 21η/9ου/2016, ο Κυβερνητικός Επίτροπος άσκησε ΒΕΤΟ κατά της θετικής Απόφασης παράτασης παράδοσης βιβλιαρίων ενσήμων έτους 2015 έως την 31η/12ου/2016.

Ο αρμόδιος Πολιτικός Προϊστάμενος των Ταμείων – Υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων κύριος Αναστάσιος Πετρόπουλος – κλήθηκε να λύσει τη διαφορά μεταξύ του Ε.Τ.Α.Α. και του Κυβερνητικού Επιτρόπου.

Για το λόγο αυτό σας παραθέτουμε την Ανακοίνωση – Ενημέρωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, όπως εξελίσσεται, από τον καθ’ ύλην αρμόδιο Πολιτικό μας Προϊστάμενο – Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Νομικών – κύριο Βασίλειο Αλεξανδρή.

Ευχαριστούμε για τη συνεχή άρτια και εξαιρετική συνεργασία των ως άνω 69 κυρίων Προέδρων, με τον Τομέα μας Υγείας Δικηγόρων Επαρχιών και Πρόνοιας Δικαστικών Επιμελητών.

Για οτιδήποτε νεότερο υποπέσει στην αντίληψή μας θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Παρακαλούμε για τη διαδικτυακή ανάρτηση σε όλα τα σάιτς, blogs, ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαθέτετε, προκειμένου ΟΛΟΙ οι Έλληνες Νομικοί μας να ενημερωθούν για τη συνεχή ροή των εξελίξεων.

 

Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Μετά ιδιαίτερης τιμής,

Ο ενεργών τις διαδικασίες υπάλληλος

Ηλίας Δ. Σαρρής

 

Συνημμένο έγγραφο: Ανακοίνωση σχετικά με την παράταση προθεσμίας καταβολής ασφαλιστικών εισφορών 2015